Csavarkompresszor kiváló ár/érték aránnyal

A gázsűrítő gépek, mint amilyenek a kompresszorok is, igazán egyszerűen alkalmazhatóak a ház körüli kisebb-nagyobb feladatok elvégzésénél. A kompresszorok változatos kínálatával találkozhat a Btk Kft. weboldalon. A csavarkompresszor a btkkft.hu weboldalon nagyszerű áron érhető el mindenki számára.

csavar

Mindegy, hogy háztartási vagy ipari célra szeretne beszerezni egy kompresszort, hiszen nincs más dolga, mint az adott gázsűrítő gép teljesítményét kell meghatározni majd kiválasztani a terméket. Az Airblok DR csavarkompresszor például egy direkt meghajtású változat. A DR kompresszor a FIAC sorozat részét képezi.

Ez a típusú sorozat olyan csavarkompresszorokkal van tele, amelyeknek nagy levegőigénnyel rendelkeznek. Ezeket a gépeket leginkább nagyipari felhasználásra alkották meg. Az ipari világban magasabb igények mutatkoznak, éppen ezért van szükség egy nagyteljesítménnyel rendelkező kompresszorra.

A csavarkompresszor a btkkft.hu weboldalon igen megbízható, ráadásul a hatásfoka sem utolsó szempont. Az Airblok DR sorozat csavarkompresszorai energiafelhasználása alacsony, így sokat meg lehet vele spórolni hosszútávon.