Egyedi ajándék a páros karkötő

Egyedi ajándék a páros karkötő

Vannak olyan szokások, amik az idővel együtt fejlődtek és a jelen korban csúcsosodnak ki. Egy ilyen a páros karkötő viselése. Bár magának az ékszernek a történelme elég messzire nyúlik vissza, de eleinte csak a hölgyek kiváltsága volt a karkötő viselése, majd lassan vették át azt a férfiak. A közös célt és kapcsolatot megelevenítő változatok ezzel szemben nem olyan túl régen kerültek be a divat világába. A páros karkötő rengeteg féle változatban elérhető.

A jól megszokott arany, ezüst nemesfémeken kívül ásványokból és orvosi acélból is gyakran készítik. Az arrowshop.hu oldalon a nemesacél medált, színes bőr zsinórra fűzve találjuk, ami így bármilyen vastagságú csuklóra könnyedén felhelyezhető. A paros karkötő formájának megfelelően sajátos jelképként hordható.

A nyíl alak a célt, összetartozást és akaraterőt testesíti meg. Nagyon romantikus, amikor két szív egyazon irányba, közös célorientációval rendelkezve küzd az élet viszontagságaival. A páros karkötő kivételes ajándék, amit egyedi gravírozással ellátva adhatunk át kedvesünknek. Igény szerint néhány szó, szimbólum vagy dátum kerülhet rá.

A paros karkötő ilyen módon nyeri el végső alakját. A készítők semmit sem bíztak a véletlenre. A minőséget szem előtt tartva a páros karkötő olyan felületkezelést kapott, ami tartósabbá teszi a karcokkal szemben. A szálrahúzás eljárása révén tehát egy igazán hosszútávra szóló emléket kapunk. Ha nem tudjuk, aktuálisan mivel lepjük meg szerelmünket az évforduló alkalmával, akkor a paros karkötő az, amivel biztosan elérjük a kellő hatást és még meg is erősíthetjük kapcsolatunkat.