A ragyogó fehér fogakhoz az emberek az egészségességet párosítják a tudat alatt

A ragyogó fehér fogakhoz az emberek az egészségességet párosítják a tudat alatt

A vonzó, fehér fogak mindenki álmai között szerepelnek. Az elszíneződött fogsor nem csak a genetikára, de az életmódra is visszavezethető. A kávé, a tea, a vörösbor éppen úgy rossz hatással van a fogak állapotára, mint a mikrotápanyagokban szegény táplálkozás. Legyen szó azonban akár munkavállalásról, baráti összejövetelről, vagy az esti randevúról, az ép, vakítóan fehér fogsor egyértelműen pozitív hatással van az önbizalomra. A hétköznapokban saját magunk is hajlamosak vagyunk a fehér fogakat az ápoltsággal és az egészséggel azonosítani. Miért ne adnánk tehát meg magunknak az esélyt arra, hogy az a bizonyos első benyomás tényleg a kívántak szerint alakuljon? A már otthoni használatra is kapható fogfehérítő készülékek ehhez kívánnak segítséget nyújtani.

Ha a fogfehérítés kerül szóba, akkor legtöbben a fogorvosi rendelőben végzett eljárásra gondolunk. Napjainkban azonban már arra sincs szükség, hogy a szakembert felkeressük, hiszen a fogfehérítés házilag is megoldható. A megfelelő eszközök választásával akár több árnyalattal fehérebbé varázsolhatjuk fogainkat, ráadásul azok ellenálló képességéért és egészségéért is sokat tehetünk. Korántsem mindegy azonban, hogy milyen márkára esik a választás, ugyanis a silány minőség biztosan nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

A Philips már számtalanszor bebizonyította, hogy eszközeivel, készülékeivel kimagasló minőséget képvisel. Kínálatában minden korosztály megtalálhatja azokat a darabokat, amelyek igényeiknek maximálisan megfelelnek. Nincs ez másként akkor sem, ha fogfehérítésről van szó. Alkalmazható a professzionális otthoni fogfehérítő kezelés naponta néhány órára, vagy éjszakára, ha pedig egy nap kimaradna, az sem jelent visszaesést az eredményeket illetően. A maximális fehérítő hatásra körülbelül egy-két hét elmúltával lehet számítani, ekkor már szembetűnő lesz a változás mások számára is.

A fehér fogak mellett a fogsor egészségéről sem kell lemondania, ugyanis a speciális összetételnek köszönhetően a fogak érzékenysége csökkenthető és a fogzománc is erősebbé válik. A megjelenésen napjainkban nagyon sok múlik, s ha kimondatlanul is, de az emberek számára sokat elárul saját igényességünkről az, hogy milyen állapotban vannak fogaink. Az egészséges és ragyogóan fehér fogsor érdekében jó választás az otthoni fogfehérítő rendszer.