A tiszta iroda titka

Nem igazán elégedett irodái takarításával? Mindig talál valami hiányosságot? Itt az ideje, hogy ezt a munkát szakértői kezekre bízza! Az irodatakarítás ma már elismert szakmának számít, sőt nemzetközi versenyeket is rendeznek a cégtakarításra, irodák takarítására szakosodott vállalatoknak, cégeknek.

A tiszta iroda titka

Ha megbízza cégünket, először felmérjük az elvégzendő munkákat, majd Önnel egyeztetve készítünk egy ütemtervet a naponta, hetente, havonta vagy esetenként elvégzendő szükséges takarítási feladatokat illetően.

Ezután Biztosítjuk a megfelelő létszámú takarító személyzetet, akik természetesen nagy tapasztalattal bírnak, abszolúte megbízhatóak, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező szakemberek. Munkavégzésükhöz biztosítjuk a megfelelő mennyiségű és minőségű egyben környezetkímélő tisztítószereket, valamint eszközöket és gépeket. Külön gondot fordítunk a higiéniára, főleg a mellékhelyiségeket, a teakonyhákat illetően. Munkatársaink elvégzett munkáját rendszeresen ellenőrizzük, a kidolgozott ütemterv alapján. Amennyiben olyan takarítási munka merülne fel, ami nem szerepel konkrétan az ütemtervben, amennyiben felkérnek rá, azt is elvégezzük.