Állvány bérlés

Állvány bérlés

A Remerbau Kft 10 éves szakmai tapasztalattal, megbízható partner az építkezési munkálatok során.

Az építkezések sikerességében hatalmas szerepe van az állványozásnak. Az állványbérlés, állványépítés során elkövetett hibás, pontatlan tervezés következtében a megbízás teljesítése napokat, heteket csúszhat, amely komoly anyagi terhet róhat a felekre.

Nem beszélve arról, hogy a szakszerűtlenül felállított állvány veszélyezteti a dolgozók testi épségét. Az állványon végzett munka a legveszélyesebbek közé tartozik, hiszen elég egy gyengén összeszerelt elem, egy hiányzó biztonsági felszerelés és óhatatlanul megtörténik a baj.

Persze mindez megelőzhető, ha megbízható, szakértő partnert választ az állványrendszerek építéséhez.

A Remerbau Kft minőségi állvány bérlés szolgáltatásával biztos lehet afelől, hogy dolgozói minden időjárási körülmények között stabil, megbízható állványrendszeren fognak dolgozni. A Remerbau által bérbeadott és épített állványok minden esetben eleget tesznek a legszigorúbb európai előírásoknak. Az állvány bérlés mellett pedig minden további biztonsági felszerelést is bérelhet, melyre az építkezés és az előírások során szüksége lesz.

Előzetes egyeztetés után teljes körű állványozási szolgáltatással állunk rendelkezésére. Időt, energiát és pénzt spórolunk meg Önnek szolgáltatásainkkal!
Kedvező árainkkal, teljes körű szolgáltatásunkkal egyszerűbbé is biztonságosabbá tesszük az építkezéseket!

Árajánlatunkért keressen minket bizalommal akkor is, ha csak állvány bérlésre lenne szüksége, de akkor is, ha szeretné az állvány szállítását, építését, bontását és elszállítását is biztos kezekben tudni!

Szolgáltatásaink az ország több pontjában is elérhetők!