Az AutoSmart szerviz program

Az AutoSmart szerviz program

Az autószerviz program ma már nélkülözhetetlen segítője az autószerelő műhelyekben dolgozónak. A számos típus és alkatrész ma már megjegyezhetetlenül színes sokfélesége minden autószerelő műhelyszámára fontos segítővé teszi valamilyen autószerviz program használatát. Az AutoSmart szerviz program az ügyfelek és gépjárműveik, alkatrészek, eszközök és anyagok gyors és pontos regisztrálására alkalmas. A visszatérő ügyfelek adatlapjai néhány információ megadásával bármikor kikereshetőek a rendszerből és folytathatóak.

A szerviz program tárolja a tervezett javításokat, az eddig felhasznált alkatrészeket a beszerelés pontos időpontjával együtt. Autószerelő műhelyek mellett már nagy elégedettséggel alkalmazta gumiszerelő és autóhifi szerelő cég is. A program a klienssel és a gépjárműjével kapcsolatos számos fontos információ tárolása mellett képes munkalapot is készíteni. Gazdaságos és hatékony megoldás azok számára kik már megunták a mindig csellengő és keresőben lévő hiányosan vezetett kockás füzetet és már kinőtték az Excel táblázatban való bóklászást is. Jól működő szerviz program nélkül ma már egyetlen műhely sem tudja megőrizni a versenyképességét. A konkurencia már jelentős időt takarít meg az AutoSmart vagy hasonló szoftver használatával.

Ön miért maradna le tőlük, hiszen ezt az időt értékesebb dolgokkal például a szakmája gyakorlásával töltheti és az időt rabló adminisztráció helyett pénzt teremthet. Kipróbálhatja ingyen is a szoftvert és meggyőződhet a saját szemével arról, hogyan könnyítheti meg a munkáját ez a remek program. A már elkészült munkalapokat korlátlan ideig tárolja a rendszer és a rendszám alapján ezek bármikor újra letölthetőek, újra előhívhatóak és folytathatóak. A munkalapot a rendszer a munka befejezésekor elküldi a kliens email címére.

Nemcsak laptopon használható, kiválóan használható tableten is. Az szerviz program saját raktárkezelővel is rendelkezik, amely jelentősen könnyebbé teszi a raktáron lévő alkatrészek, anyagok nyilvántartását. Tárolható a beszerzési ás eladási ár is. A program használata már az első évben megtérülhet. A nap végén le nem zárt munkalapokat reggel kilistázza a rendszer és folytathatóak. Próbája ki ön is és tegye hatékonyabbá a munkát autószerelő műhelyében a szerviz szoftverrel.