Csavarkompresszor kiváló ár/érték aránnyal

A gázsűrítő gépek, mint amilyenek a kompresszorok is, igazán egyszerűen alkalmazhatóak a ház körüli kisebb-nagyobb feladatok elvégzésénél. A kompresszorok változatos kínálatával találkozhat a Btk Kft. weboldalon. A csavarkompresszor a btkkft.hu weboldalon nagyszerű áron érhető el mindenki számára.

Csavarkompresszor kiváló ár/érték aránnyal

Mindegy, hogy háztartási vagy ipari célra szeretne beszerezni egy kompresszort, hiszen nincs más dolga, mint az adott gázsűrítő gép teljesítményét kell meghatározni majd kiválasztani a terméket. Az Airblok DR csavarkompresszor például egy direkt meghajtású változat. A DR kompresszor a FIAC sorozat részét képezi.

Ez a típusú sorozat olyan csavarkompresszorokkal van tele, amelyeknek nagy levegőigénnyel rendelkeznek. Ezeket a gépeket leginkább nagyipari felhasználásra alkották meg. Az ipari világban magasabb igények mutatkoznak, éppen ezért van szükség egy nagyteljesítménnyel rendelkező kompresszorra.

A csavarkompresszor a btkkft.hu weboldalon igen megbízható, ráadásul a hatásfoka sem utolsó szempont. Az Airblok DR sorozat csavarkompresszorai energiafelhasználása alacsony, így sokat meg lehet vele spórolni hosszútávon.