Előnyt biztosít a gyorsan összeállítható állvány

Előnyt biztosít a gyorsan összeállítható állvány

Homlokzati felújítások, szigetelések, nyílászárók beszerelése esetén mindenképpen szükség van olyan műszaki rendszerekre, amikről sok méter magasban is van lehetőség problémamentesen dolgozni. Bármilyen meglepő, de a legtöbb állvány rendszer úgy lett kiképezve, hogy még azok is felmerészkedhessenek rájuk, akik tériszonnyal küzdenek. Szabványos és stabil emeleteket biztosítanak ezek, mindössze csak meg kell oldani a felépítést. A gyártók minden részletre figyeltek, amit mi sem jelez jobban, mintsem, hogy a PERI UP Easy következő szintjének a védőkorlátjai, az előző teljesen biztonságos részről helyezhetők fel kényelmesen. A rendszerszélesség összesen 67 cm. Az állvány járószintek 1 darab 66 cm-es, vagy 2 egyenként 33 cm-es járótáblával alakíthatók ki. Minden típus rendelkezik úgynevezett integrált kibillenés elleni védelemmel.

A moduláris elemek változatossága esélyt kínál arra, hogy az egyes emeletek között átjárók, hézagok legyenek kiképezhetők, ahol az építéshez szükséges anyagok mozgatása történik meg. Az állvány könnyű szerkezetének hála a szállítás nem okozhat problémát. A szerelést különféle csőbilincsek nélkül és minimális szerszámok használatával oldhatjuk meg a helyszínen.

A szétszedés is ugyanilyen egyszerű. Az állvány könnyen hozzáilleszthető az egyedi elemstruktúrákhoz. Még a kombinálásra is van esély a PERI UP Flex elemivel, ami tovább tágítja a lehetséges határokat. Az idő pénz, mint azt mondani szokták, ezért fontos megteremteni az esélyt arra, hogy hatékonyan történjen az építés minden része és ehhez a profi állvány nélkülözhetetlen kiegészítő.