Én ezt ajánlottam a nővéremnek

Én ezt ajánlottam a nővéremnek

Mivel mostanában, a munkámból kifolyólag meglehetősen sokat foglalkozom a menyasszonyi ruhákkal és a hozzá kapcsolódó témákkal, a nővérem megkért, hogy segítsek neki egy kicsit, hogy milyen ruhát ajánlanék a számára a közelgő menyegzőjére.
Az első, ami eszembe jutott, nem egy márka volt, vagy egy szalon, hanem a tengerpart esküvői ruha.
Azért a tengerparti esküvői ruhát mondtam, mert a nővérem egy sportos, belevaló csaj, aki viszont nagyon tudja értékelni a szépséget, a művészeteket és az eleganciát.
Egy tengerparti esküvői ruha pedig pont ilyen. Van benne egy kis bohókásság, játékosság, de ugyanakkor rendkívül elegáns, kellemes megjelenésű. Ránézésre könnyű és kényelmes, kicsit olyan hangulatot áraszt, mint ha nem is evilági lenne, miközben a kialakításának köszönhetően biztonságérzetet is nyújt, hiszen akár a legpörgősebb tánc közben is tökéletesen tart.
A tengerparti esküvői ruha azért csodálatos, mert miközben a viselője gyönyörűnek érzi magát, fesztelen is lehet, mert a biztonságérzet is megvan benne. Ezzel arra akarok rámutatni, hogy sok ruha, bár biztonságos, állandóan igazgatják, mert nem érezni, hogy tartana. A tengerparti esküvői ruhák viszont minden szempontból tökéletesek.