Gázszerelő Budapest xi. kerület – micsoda szerencsém volt!

Gázszerelő Budapest xi. kerület – micsoda szerencsém volt!

Micsoda szerencsém volt bizony, hogy létezik olyan szolgáltatás, hogy egy órán belül házhoz jön a szerelő! Én nem is gondoltam volna, hogy van ilyen gyorsszolgálat, de őrületesen nagyot csalódtam – természetesen pozitívan. A vizgazfutesszerelo24.hu csapata azon nyomban a segítségemre sietett, amikor kértem tőlük. Ez egy igazi gyorsszolgálat, mármint önmagában az a tény, hogy valóban ki tudnak érni a helyszínre egy órán belül, már óriási dolog, még ha nem is lennének tökéletesek a munkát illetően, már ez is dicséretes. Azonban a szakmai résszel kapcsolatban is az volt a tapasztalatom, hogy kifogástalan az eredmény, amivel megörvendeztettek, ezért egy rossz szavam sem lehet. A gázszerelő Budapest xi. kerület peremére is ugyanolyan hamar érkezett ki, mintha csak a szomszédból ruccant volna át. Pedig nagyon nem a szomszédból jött.

A vizgazfutesszerelo24.hu egy olyan komplex szolgáltatást kínál, amivel nem sok konkurens rúghat labdába. Egyrészt, azt tudom mondani, hogy ez a gyorsaság, amivel ők kiérnek, nagyon ritka, főleg Budapesten, hiszen gyakran lehetetlen csak átmenni egyik kerületből a másikba egy óra alatt. Másrészt, a gyorsaság mellett a szerteágazó szakmaiság is olyan, amiből nem sok van a környéken. A palettájukon szerepel a vízszerelés, a fűtésszerelés és a gázszerelés is, de ha dugulás van a háznál, akkor is érdemes őket felkeresni. Ami pedig kimondottan szimpatikus náluk, hogy visszahívást lehet kérni tőlük ingyenes tanácsadásért, és ha tényleg ki kell jönniük házhoz, akkor pedig azon túl, hogy szükség esetén 1 órán belül kiérnek, nem számolnak fel a házhoz kiszállásért semmiféle külön díjat. Egy másik pozitívum a dologban, hogy olyan számlát állítanak ki a munkáról, amivel aztán nyugodt szívvel lehet kopogtatni a biztosítónál. Márpedig egy húzós beázás után azért jól esik, ha nem kell kifizetni a kárt – csak összetakarítani utána.

Így tehát az, hogy a gázszerelő Budapest xi. kerület peremére pillanatok alatt kiért, számomra minden szempontból őrületes szerencse volt. Azt gondolom, hogyha valaki igazán jó szakembert szeretne hívni, akkor innen nem foghat mellé. Mindegy, hogy melyik témakörről van szó, vízszerelés, gázszerelés, vagy akár duguláselhárítás. Sőt, azt is megemlítik azért a weboldalon, hogy nemcsak a javítással és sos szervizeléssel foglalkoznak, hanem vállalnak akár kiépítést is, ütemezett karbantartást is és cserét is, tehát akár előre egyeztetett módon is ki lehet őket hívni.

Hiánypótlónak tartom ezt a szolgáltatást és nagyon örülök neki, hogy egy olyan városban élhetek, ahol ez elérhető. Ahogyan annak is nagyon örülök, hogy vannak még olyan szakemberek az országban, akik képzik magukat és értenek a legújabb berendezésekhez és eljárásokhoz.

A gázszerelő Budapest xi. kerület bármelyik részén és Budapest bármelyik másik kerületében is elérhető, ahogyan a többi szolgáltatási területen is, szóval ha épp bedöglik a fűtés, vagy nem folyik le a víz a csapban, akkor feltétlenül keressétek fel őket és nem lesz gondotok tovább a problémára.