GREE klíma nagyker termékkínálata

GREE klíma nagyker termékkínálata

A GREE klíma nagyker kínálatát kétféle képpen csoportosíthatjuk első körben. A cégeknek és ipari felhasználásra szánt ipari klímákra, és a lakossági felhasználású szériákra. A lakossági felhasználású klímák Magyarországon nagyon népszerűek, az évek alatt egy megbízható és gazdaságos márkává nőtte ki magát a GREE.

A lakossági klímákon belül több féleképpen is elkezdhetjük a GREE klíma nagyker kínálatát tagolni, azonban, ami talán a legfontosabb minden vásárlónak az az ár kategória. A GREE prémium kategóriás terméke az U-CROWN, ami ezüst és pezsgőszínben is elérhető a kínálatukban. Ez a széria tulajdonképpen minden olyan kényelmiszolgáltatást és üzemmódot tud, amire csak gondolni mer a megvásárlója. Bónusz, hogy a megszokott fehér modellektől eltérően itt a beltéri egység színe az elegánsabb irányba indul.

A GREE klíma nagyker középkategóriás termékei COMFORT X, DARK X és AMBER GREY széria darabjai. Itt elég széles skálán mozognak már a típusok közötti különbségeket jelentő kényelmi szolgáltatások és üzemmódok rendszere. A kifejezetten fűtésre tervezett AMBER GRAY mellett a COMFORT X is szintén képes fűteni egy alacsonyabb működési skálán. Az AMBER GRAY modellek fő tulajdonságaként a fejlesztőmérnökök azt tűzték ki, hogy a fűtési funkció mellett is maximális gazdaságossággal és hatékonysággal üzemeljen. Így lehet az, hogy akár a téli fűtési szezonban is használható a készülék, ha kell rásegítőfűtésre, de átmeneti időszakban a fűtés bekapcsolásának az időpontja is kitolható vele. Mindezt úgy oldja meg a készülék széria, hogy az otthona rezsijét nem emeli meg jelentősen. A DARK X széria az elérhető ár kategóriában helyezte el magát a design termékek között – a megszokott fehér beltéri egység helyett grafitszürke, metálfényű, egyedi kialakítású készüléket kap a megvásárlója.

A márka alapkészüléke, ami minden GREE klíma nagyker egyik legnépszerűbb terméke a LOMO Plus. Az alapkészülék elnevezés ne tévesszen meg senkit, így is rengeteg kényelmifunkció, üzemmód és extra szolgáltatás került a készülékbe. Legnagyobb előnye azonban az, hogy kifejezetten gazdaságos típusnak tervezték –  az egyik legkisebb fogyasztású széria, amit kifejezetten azoknak ajánlanak, akik kizárólag hűtésre keresnek egy megbízható, hosszú életű készüléket, aminek a bekapcsolása után nem kell attól tartania a tulajdonosának, hogy a szokásos áramszámla háromszorosa érkezik meg a következő hónapban.

A kereskedelmi klímák kínálata között a GREE klíma nagyker rendelkeznek multi kialakítással is – ennek lényege, hogy egyetlen kültéri egységre több beltéri egység kerül rákötésre. Lakossági megoldások esetében nem kifejezetten előnyös megoldás, hiszen az otthonok sajátosságát tekintve a teljes rendszer megáll, ha egyetlen egységben hiba következik be. Csak abban az esetben érdemes multi készüléket telepíteni lakossági területre, ha más módon semmiféleképpen sem megoldható a klimatizálás kialakítása az épületben.