Ha elromlott a telefonod

Ha elromlott a telefonod

A telefonodra ma már majdnem annyira szükséged van, mint a levegővételre. Persze ez elég erős túlzás, mégis sérültnek és hiányosnak érezzük magunkat a mobilunk nélkül, és ha meghibásodás miatt nem használható, akkor minél előbb szeretnénk visszaállítani az eredeti állapotot.

Ha elromlott a telefonod mobil szervizünkben Budapesten akár azonnal megjavítjuk akár okos telefonról akár hagyományos nyomógombos készülékről van szó. A mobil javításban sokéves tapasztalattal rendelkezünk. A betört képernyő és a beázott készülék vagy az elromlott bekapcsoló gomb pillanatok alatt gyógyulttá válik a kezeink között.

Az Iphonod vagy Samsung, LG, Nokia, sony vagy bármilyen más márkájú készüléked javítását rövid határidővel megoldjuk. Az érintő és kijelző modul csere, akkumulátor csere, bekapcsoló gomb csere mellett a hátsó kamera vagy a beszédhangszóró csere is lehetséges, a mobil szervizben, sőt még azon alkatrészek cseréje illetve javítása is lehetséges, amiről nem is gondoltad, hogy elromolhat vagy, hogy a készüléked részét képezi. A mobil javítás számos esetben akár azonnal is lehetséges az egyszerűbb alkatrész cserék szinte mindegyike azonnali.

A több időt igénybe vevő javítás vagy alkatrész csere esetén a lehető legrövidebb határidővel dolgozunk, hogy minél rövidebb ideig kelljen nélkülözni a készülékedet. A telefon szervizben Budapesten lehetőséged van arra is, hogy tartozékokat, kiegészítőket vásárolj a telefonodhoz. Fejhallgatók, fülhallgatók, pendriveok, autós és biciklis tartók, okos órák okos karkötők mellett elemek, selfie botok, telefon tokok és világítástechnikai eszközök arzenálját is kínáljuk. További információt a telefon szervizről illetve a termékeinkről elérhetőségeink bármelyikén kaphatsz akár élő, azonnali chaten keresztül is.