Hasznunkra válik a szabadság kalkulátor

Hasznunkra válik a szabadság kalkulátor

Az ember hajlamos annyira belefeledkezni a munkájába, hogy csak bizonyos alkalmak esetén, amikor például egy hosszú hétvége megtöri a monoton kört, akkor veszi észre, hogy milyen gyorsan repül az idő. Természetesen tisztában kell lennünk azzal, hogy az életünk nemcsak megállás nélküli robotolásból épül fel, mert van jogszabályilag előírt pihenőidő.

Ennek a pontos kiszámítását segíti elő a szabadság kalkulátor. Ezt a programot, amivel gyorsan és hatékonyan el tudunk boldogulni teljesen ingyenesen letölthetjük az excelmester.hu weboldalról. A szabadság kalkulátor 2 részből épül fel, amelyiknek ez egyike az előírt paragrafusokat tartalmazza, míg a másik a tényleges számítási oldal, ahová a pontos adatok kerülnek.

Hogyan épül fel a szabadnapok száma 1 évre vonatkozóan? Ez általában személy- és munkafüggő. Mindig jöhetnek könnyítő vagy éppen nehezítő tényezők, de azért van néhány olyan feltétel, amire a szabadság kalkulátor alapozhat. Ezek között megemlíthető az alapszabadság, fiatalkorúakat megillető és az életkor szerinti pótszabadság, gyermek születésének az eseménye, a kiskorúak pontos száma, esetlegesen felmerülő egészségügyi fogyatékosság.

Mindezeken kívül még sokat nyom a latban a munkahely veszélyessége és az adott évben a munkában eltöltött idő, valamint az azt időarányosan kiegészítő pótszabadságok száma. A szabadság kalkulátor ezekkel az elemekkel tud precíz munkát végezni. Ismerkedjünk meg részletesen a programmal és vessük bele magunkat a tesztelgetésbe, majd pedig a végső adatok kiszámításába. Egy új munka kezdetén ez kifejezetten hasznos, mert így pontosan tudni fogjuk a szabadság kalkulátor jóvoltából, hogy milyen lehetőségeink vannak.

A nyaralás, lakásfelújítás betervezése jóval hatékonyabban megoldható ilyen formában. A munkáltatók részéről legalább ennyire mérvadó a részletes számítás elvégzése, mert ennek alapján tudja kikalkulálni, hogy mennyi időt dolgozik egy felvett személy, milyen bérezést kell ajánljon neki és hasonlók. A szabadság kalkulátor tehát olyan hatékony eszköz, amire bátran támaszkodhatunk, akár alkalmazottak, akár munkáltatók vagyunk.