Honnan lehet tudni, hogy melyik a legjobb potencianövelő tabletta?

Honnan lehet tudni, hogy melyik a legjobb potencianövelő tabletta?

A potencianövelő szereknek nagy tárházuk van. Azonban ahelyett, hogy ezekről és hatásukról valós, első kézből származó információkat találhatnánk meg, általában vicceket, elnagyolt történeteket vagy egészen egyszerűen semmit nem találunk: akár a baráti, ismerősi körünkben kerül elő a téma, akár a világhálón keresünk. Ahol, egyébként, mint tudjuk, minden megtalálható, de mindennek az ellenkezője is. Léteznek azonban olyan fórumok, amelyeken erős cenzúra helyett anonim módon meg lehet osztani személyes tapasztalatokat. A potencianövelő tabletták szedésével kapcsolatban rengeteg felhasználói véleményt olvashat a KényesVélemények.com weboldalán.

Néhány szó a potencianövelőkről

Többféle okból folyamodnak férfiak a potencianöveléshez. Vannak, akik enélkül képtelenek (egyáltalán vagy egy nagyon rövid időn kívül) merev hímvesszőhöz „jutni”, míg mások inkább az önbizalmukat igyekeznek ezekkel növelni vagy az egyébként jó / kielégítő szexuális teljesítményüket szeretnék ezekkel növelni.

 

Milyen áron érhetők el potencianövelők?

Ezek olyan termékek, amelyeket nem fogunk megtalálni a sarki kisbolt polcain – vagyis még akár ez is előfordulhat, hiszen sok hagyományos, naponta használt szernek tulajdonítanak ilyen hatásokat, de akkor sem lesznek úgy felcímkézne, hogy ezek potencianövelők –, és így, valamelyest szürke zónában, máig is tabu témaként nagy szórás van sok szempontból: az árak is ilyenek.

Az interneten találhatunk rendkívül olcsón (egy 10-es pakk rágógumi áráért) erekciót fokozó síkosítót (egy alkalomra, néhány millilitert), ahogy étrend-kiegészítőket is: többek között fekete ribizlit, kékszőlőt, mangó-maracuját, csokoládét, vaníliát, málna-joghurtot, banánt, tiramisut, pisztáciát, stb., míg népszerűek az alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelő tabletták is, itt az alkalmi tabletták darabjának ára kb. 1000 Ft, míg a folyamatosan szedhető tabletták ára 250-300 Ft környékén mozog.

 

Hogyan válasszuk ki, hogy melyik fog működni?

Sokat segített a már említett Kényes Vélemények fórum, ahol több tabletta hatásairól is elérhető több száz, minden tablettáról összesen több ezer komment is. Azonban nem biztos, hogy a tabletta a legjobb megoldás. A potencianövelésre használhatók gyógynövények nagy számban elérhetők, ahogy étrend-kiegészítők is (az említett néhány példa mellett sok vitamin, nyomelem, aminosav is található ezekben) és tabletták is. Ez utóbbiak esetében különösen fontos, hogy az ember ne hamisítottat vásároljon.

És melyik lesz számunkra a leginkább megfelelő? Mivel minden ember más, ezt nehéz elsőre megtudni. Érdemes a háziorvosunkkal vagy szakorvossal konzultálni arról, hogy melyek azok a szerek, amelyek valóban ajánlottak, segíthetnek, míg melyek azok, amelyeket érdemesebb elkerülni.

Figyeljünk oda az OÉTI (Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet) ajánlásaira is. Az ő ajánlásaik alapján léteznek zöld pipával ellátott készítmények, ezekben nyugodtan megbízhatunk, míg vannak olyan készítmények, amelyek nincsenek zöld pipával ellátva, de mégis engedélyezték a terméket és léteznek nem engedélyezett vagy visszavont engedélyű készítmények is. Az OÉTI a nem‑gyógyszer hatóanyagot tartalmazó készítményeket látja el ezekkel az ajánlásokkal.