IPhone 5 vásárlás a Mobilkereső.hu-ról

Aki iPhone 5 vásárláson gondolkodik, annak figyelmébe ajánljuk a Mobilkereső.hu online mobiltelefon boltunkat, itt számos vadonatúj vagy használt iPhone telefonokat lehet találni. A Mobilkereső.hu egy olyan gyűjtőoldal, ahová az országban fellelhető különböző mobiltelefonokat értékesítő cégek felteszik kínálatukat. Az iPhone-rajongók használt iPhone telefonokat is találhatnak itt nagyon jó állapotban, rendszerint jóval áron alul a vadonatúj készülékekhez képest. A Mobilkereső.hu online mobil boltban az iPhone 5 vásárlás is lehetséges, talán ez a legkeresettebb model az iPhone készülékek közül.

IPhone 5 vásárlás a Mobilkereső.hu-rólDe most térjünk rá az iPhone 5-ös telefonokra és nézzük meg mit tudnak. Az iPhone 4-es modelhez képest az Apple jó néhány újítást hozott az iPhone 5-ös okostelefonoknál. A legfontosabb tulajdonsága az új dizájn és persze a meghosszabbított, 16:9-es kijelző, mely csak hosszúságra változik. A 4 colos kijelzőn most már nem 4, hanem 5 sor ikon fér el és 44%-kal nőtt a szaturáció is, hogy színesebb legyen a kijelző. Külső jegyekben picit visszatértek az eredeti iPhone-hoz, a keret is most már nem fényes, hanem matt. Új töltőt és egy teljesen más fülhallgatót is kapunk az iPhone 5-öshöz.

A készülékben iSight kamera van beépítve, mely a képfeldolgozó processzor miatt jobb képeket készít. Az eddigi 4:2 képarány helyett most már a fényképezőgépekhez hasonlóan, 3:2-es képeket tudunk vele készíteni., mindezt 35mm-en. Javítottak a kép stabilizátoron is, így most már még jobb minőségű videókat vehetünk fel.

Az iPhone 5 18%-kal vékonyabb, 20%-kal könnyebb lett elődjéhez képest. A6-os processzorral van felvértezve, mely a 4S-hez képest 2x-es gyorsulást ígér. 2 processzor mag és 2db grafikus mag található meg benne. Az akkumulátor is erősebb lett, akár 1-2 órával többet tudjuk használni a készülékünket, mint eddig.