Nem csak papíron, de a való életben is bevált

Nem csak papíron, de a való életben is bevált

A huszadik század egyik legnagyobb egészségügyi felfedezése a hialuronsav, mely többek között a legmagasabb minőségű, modern hidratáló arckrémek egyik alapvető összetevője. A hialuronsav egy, az állatokból tisztán elkülöníthető alkotóelem, mely nagymértékű tisztaságának és rendkívül kedvező összetételének következtében könnyedén beépül a szervezetbe, segítve ezzel a sejtek egészségi állapotának megőrzését vagy akár javítását is.
Több egyéb, összetevő között ez az, amely a Sheila Kozmetikum hidratáló arckrém termékeit valóban kiválóvá teszi. Mind amellett, hogy a Sheila kozmetikumok valóban csak és kizárólag a lehető legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek, a cég nagyon fontosnak tartja, hogy támogassák az állatkísérletektől mentes, természetes összetevőkből készülő termékek gyártását.
Éppen ezért, minden egyes Sheila Kozmetikum termék meg is felel ezeknek a következményeknek és biztosak lehetünk abban, hogy ha mi is Sheila Kozmetikum termékeket vásárolunk, akkor valóban minőségi, természetes, kézzel és komoly szakértelemmel készített kozmetikumokat kapunk, legyen szó humán, vagy állati felhasználásra készített termékekről.
Bár a fenti sorok valóban nagyon meggyőzően hangzanak, engem csak az győzött meg, hogy még a párom rendkívül kényes bőrének is, már az első használat után, látványosan jót tett. És ez nekünk elég!