Ön is igényelheti az USA ESTA vízumot

Ön is igényelheti az USA ESTA vízumot

Bármilyen céllal is szeretnénk átlépni az Amerikai Egyesült Államok határait, egy dolog biztos: megfelelő vízum nélkül esélyünk sincs arra, hogy belépjünk az USA területére. Fontos tudni azonban, hogy az utazás céljától és időtartamától függően, többféle beutazási engedélyt is igényelhetünk, aminek igénylése adott esetenként könnyen változhat. Például, ha a vízum USA szintű látogatásra szükségeltetik, akkor két típusról is beszélhetünk. Az ideiglenes ott tartózkodásra lehetőséget biztosító nem-bevándorlói vízum, illetve az állandó ott tartózkodásra feljogosító bevándorlói vízum.

Ahogyan a nevük is mutatják, ezen engedélyek teret és lehetőséget adnak arra, hogy akár időszakosan, akár végérvényesen ott maradhassunk az Államok területén. Ennek tükrében, amíg a nem-bevándorlói vízum USA szinten biztosítja a tanulmányok, esetleg munkavégzés céljából odaköltöző személyek belépését, addig a bevándorlói vízum lehetőséget kínál a hosszabb távú letelepedésre is. Azonban, ha csak ideiglenesen szeretnénk Amerikában tartózkodni, illetve a kiutazás időtartama nem haladja meg a kilencven napot, akkor fontos tudni, hogy a vízum USA igénylésén túl, lehetőségünk van másik típusú beutazási engedély kérelmezésére is.

Ez lenne az úgynevezett USA ESTA vízum, ami lehetőséget kínál arra, hogy a Vízummentességi Programba tartozó országok állampolgárai ideiglenes engedélyt kaphassanak az Államokba való belépéshez.

Tehát ezen engedély beszerzése bőven elegendő akkor, ha például csupán nyaralás, rövidebb családi látogatás, esetleg továbbutazás céljából szeretnénk kimenni Amerikába. Lévén pedig, hogy Magyarország is tagja az említett programnak, így Ön is jogosult ezen szolgáltatásra. Ráadásul, mivel ezen USA ESTA vízum igénylése az online platformokon működik, így az engedély kérelmezése rendkívül könnyen és gyorsan megvalósítható. Keresse fel bizalommal ügynökségünk weboldalát, a www.estavisa.hu honlapot, ahol minden fontos információt megtalálhat az ESTA kérelmezésével kapcsolatban, illetve ahol pillanatok alatt kitöltheti az igénylési űrlapot! Cégünk bármikor szívesen vállalja az ideiglenes engedéllyel járó ügyintézés lebonyolítását, ráadásul igazán szakszerűen végzi a szükséges adminisztrációs feladatokat!

Legyen szó az USA ESTA vízummal kapcsolatos tudnivalókról, vagy az Államokban való tartózkodás feltételeiről, mi biztosan hiteles információkkal, illetve nem mindennapi szolgáltatás-kínálattal várjuk. Válassza Ön is gyors és praktikus megoldást, ha csak rövid időre szeretne kiutazni!