Számlázó program e-számlával

Segítségre van szüksége a számlázásban? Új titkárnő helyett válassza számlázó programunkat! A z online kiállítható e-számla jelentősen egyszerűsíti számlázási ügyeit.

Számlázó program e-számlával
Használatával pénzt és időt takaríthat meg, mivel a számlázó program képes tárolni minden olyan ügyfél- és termékadatot, melynek segítségével a számlakiállítás pár kattintással elvégezhető.

Ráadásul az elkészült számlák nyomtatásával és postázásával sem kell törődnie, hiszen az e-számla egyszerűen e-mailben továbbítható a számla befogadójának, aki a kapott linket azonnal letöltheti azt. A papír kiiktatásával nem csak költségeit csökkenheti, hanem egyúttal a környezet megóvásáért is tesz, ami egyre fontosabbá válik a jövőben. A számlázó program nem csak az e-számla könnyű és gyors használatával segíti munkáját, hanem felhő alapú szerverünkön tárolt e-számláit biztonságos, kétfaktoros beléptetéssel bármikor, bárhonnan elérheti. A biztonság miatt sem kell aggódnia: e-számláink a hatályos jogszabályoknak megfelelőek, ezen kívül időpecséttel és elektronikus aláírással látjuk el őket.