Van aki napi 16 órát játszik ugyanabban a gamer székben!

Van aki napi 16 órát játszik ugyanabban a gamer székben!

Hihetetlen, de igaz! Természetesen egyáltalán nem egészséges, hogyha ez mindennapossá válik, azonban már léteznek olyan székek, amik elképesztő ergonómiával rendelkeznek. A konzolokszervize.hu webáruházban megtalálhatóak a legújabb székek: https://www.konzolokszervize.hu/pc/gamer-szek. A legtöbb szülő és orvos egyáltalán nem tartja azt egészségesnek, hogyha valaki ilyen sokat tölt a számítógép előtt.

A gond nem feltétlenül a videojátékokkal van, hanem azzal, hogy nem mozgunk több órán keresztül. A gerinc elfárad, az izmok elgémberednek és nem tesz jót a vérkeringésnek sem. Viszont ezen rengeteget lehet javítani egy megfelelő gamer székkel. Az ötletet a versenyautókban található sportülések adták. Hogyha szemügyre veszünk egy ilyen ülést, akkor láthatjuk, hogy a játékosoknak készített székek, mennyire hasonlítanak ezekhez. Az autóversenyzők a karrierjük során rengeteget töltenek a volán mögött. Egyik edzést követi a másik, majd jönnek a több héten át tartó versenyszezonok. Aki ebben a versenyágban szeretne jeleskedni, annak feltétlenül tökéletes fizikumra lesz szüksége, mert így nagymértékben javítható a pilóták reakcióideje.

De egy kényelmetlen székben, nem lehet koncentrálni, mert mindig csak a kényelmes pozíciót keresné az illető személy. Ugyanez a helyzet a játékosok esetében. A videojátékok szintén kiváló reflexeket és koncentrációt igényelnek a legtöbb esetben, ezért egy kényelmes gamer szék nagyszerű megoldást jelenthet azoknak, akik órákon át képesek játszani. Sok nagyvállalat is felismerte ezeknek a hasznát és a jól megszokott irodai székeket lecserélte gamer székekre, mivel sokkal kényelmesebbek, mint egy átlagos modell.

Sajnos nem minden vállalat törődik ennyire az alkalmazottaival, de úgy látszik, hogy mégis van remény. Hogyha a hardcore gamerek közé tartozunk, akkor nem csak egy a legújabb és legerősebb számítógépre lesz szükségünk, hanem egy ilyen nagyszerű székre is, aminél komfortosabb trónt el sem képzelhetnénk magunknak. A Konzolok szervize kínálatában olyan modelleket találhatunk, mint például a Tesoro Zone Balance.